pugeu al veler

 

 

titelles

drag

FOTO PUGEU AL VELER 3

ESCUMA 1

Genere: ANIMACIÓ INFANTIL amb TEATRE DE CARRER

•  interior / exterior d'escenari

DURADA: 60 minuts

L’any 2006 vam engegar “Pugeu a la Furgo”, un viatge en furgoneta, imaginari i bellugat, on tothom que hi pujava tornava encantat i amb ganes de repetir. Doncs dit i fet. Ara continuem viatjant i hem decidit fer-ho per mar i en un veler, igualment imaginari... o no tant. Muntem una vela de més de quatre metres d’ample i cinc d’alt sobre un escenari. De tant en tant els cops de mar propis de la navegació remullaran al públic. Coneixerem amics nostres que viuen al Pol Nord i ens cantaran una cançó contra el canvi climàtic. Visitarem el vell drac de la sort i la bona esperança que viu a les aigües de la Xina. Passarem per Cuba amb una dansa pujadeta de temperatura. Coneixerem danses que no són nostres, però que ens les farem nostres. Viatjarem a través de la mar salada aturant-nos a Croàcia, Israel, Portugal, Cadis, València i per qualsevol poble o ciutat que ens ho demani, tingui o no tingui port.
Aquest espectacle conté titelles petites, un drac molt gran que escup aigua per la boca, un canó d’escuma o un canó de confeti (depenent de la sequera del moment) bromes, riures, danses, marxa, espontaneïtat (cada dia que passi encara més) una música excel·lent i un món inflable que serà a les mans de tothom.

 

FORMACIÓ:

Components: 4 músics, 1 animador,

Olivier Miranda (guitarra espanyola i guitarra electrica), David Garriga(bateria), Jaume Pascual (baix electric), Roger Cucurella (teclats, saxo soprano i gralla), Jaume Mauri (animació) i

 

 

FITXA TÈCNICA

  • ESCENARI DE 8 METRES D’AMPLADA PER 6 METRES DE FONS PER 1,5 METRES D’ALT
  • PRESA DE CORRENT DE 220 VOLTS DE 4000 WH DE POTÈNCIA AMB UN DIFERENCIAL DE 30 mA A PEU D’ESCENARI
  • PRESA D’AIGUA DE 2 A 5 ATMOSFERES  A PEU D’ESCENARI
  • ESPAI NET I ADECUAT PER A CINC PERSONES AMB LAVABO,  AIGUA CORRENT I AMPOLLES D’AIGUA MINERAL..
  • ESPAI PER A ESTACIONAR LA FURGONETA I EL REMOLC DE 8 METRES DE LONGITUT

 

 

 

 

 

TORNA A PAGINA D´INICI